Sign-Lamp er udviklet således at lampeskærmen kan sendes sammenrullet, med separate top og bund ringe. I butikken, på hotellet eller på messen, ja lige meget hvor du ønsker at bruge lampen kan den let samles.

Skærmen har en perfekt stabilitet. Vi anvender en mat PE Lampeskærmsfolie som frembringer en ensartet, harmonisk lysspredning selv ved lav-watt, samt en enestående glans med hensyn til print og farve.

Corinne Berghoff kom på ideen til systemet og sælger sin egne designlinje under navnet www.anna-lampe.dk

Systemet sælges til kommerciel brug under navnet Sign-Lamp

Dine egne designs og motiver kan umiddelbart overføres til systemet, alt vi skal bruge er en printklar fil.

Vi leverer lampeskærmene i små (fra 1 stk.) som store oplæg, og med kundevenlige leveringstider.

Base ringe og ophæng kan bruges igen og igen. Dette er ikke kun et stort plus for miljøet, men det giver også mulighed for at skifte budskab på en økonomisk måde.

Brug sign-lamp som suppleant til din reklamekampagne eller  som langvarig reklameplads.

Eksempler på lampvertising

Vi fremstiller lampeskærme efter dit design.

Kigger du efter lampeskærme der skaber en behagelig atmosfære og understreger en effektiv skabelon for din egen reklame, fotografier, designs, grafik, kampagner, tilbud og ideer?

Så er du kommet til det rette sted!

Brug de billige og fleksible lampeskærme som et salgsfremmende værktøj, til forretninger og shop-montering, til messestande, showrooms, udstillinger, museer, arkitekter, læger kontorer, hospitaler, hoteller, restauranter, barer, caféer, rejsebureauer, Universiteter, skoler, børnehaver, fitnesscentre, kontorer, boghandlere, supermarkeder og mange, mange flere steder….

Uanset om du vil have din reklamelampe til bord-, gulv eller frit hængende, er Sign-Lamp den rigtige løsning.